De eerste dagen
Door: henktheo
Blijf op de hoogte en volg Henk en Theo
03 November 2010 | Australië, Campbelltown
Nadat we 45 min. vertraging hadden op Schiphol een goede vlucht gehad met Cathay naar Hongkong.
In hongkong moesten we redelijk rap naar level 6 om snel in te checken voor Sydney , uurtjes later voet aan grond in Sydney waar we als drugstoeristen werden aangezien [ we zien er toch betrouwbaar uit??]
De hond uit de serie Bordersecurety snuffelde langs onze koffers, en Henk had het zweet al op zijn kale kop staan....
Verder met Hay en Annie naar Campbelltown voor de nachtrust.
De dag later nog effe bijkomen van de lange trip, en een prepaydkaart gekocht voor te bellen alhier.
Zo kwamen we ook op het idee om een prepayd Dongel hier aan te schaffen
Wat een geklooi om dat ding werkend te krijgen, onze laptop kan geen Engels dus hij verstond er niks van
Dit was dus de reden waarom we tot nu toe niks van ons hebben laten horen
Na diverse keren naar de Mall te zijn gereden hebben we het spul nu werkend en kunnen we vooruit en kunnen vanavond de eerste foto,s online ... word vervolgd.
Bedankt voor jullie reacties
Henk en Theo
03 November 2010 - 16:44
Jeanne :
Jesus mina, dus jullie kwamen ook al niet door de gezichtscontrole, kan me best voorstellen hoe Henk gekeken heeft(Maar jij ook Kuijperke). Die van mij heeft al ervaring op dat gebied met de controles in de VS. en Curacao. Gr. jeanne